Επισήμως ασκεπής η ντίβα LaFerrari

  Μέσω twitter η ιταλική εταιρεία έδωσε στο πόπολο της πρώτες εικόνες της LaFerrari Spider, της οποία όλα τα αντίτυπα που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη πωληθεί.

  Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση του Παρισιού, η Ferrari LaFerrari Spider πέρασε μέσω twitter στη δημοσιότητα.

  Η ανοιχτή εκδοχή δεν έχει διαφορές στα μηχανικά μέρη, με τον V12 κινητήρα εσωτερικής καύσης των 6,3 λίτρων και τον ηλεκτρικό να αποδίδουν εν χορώ 950 ίππους.

  laferrari Spider 2

  Το αμάξωμα που κατασκευάζεται από ίνες άνθρακα έχει δεχτεί ενισχύσεις για τη διατήρηση της δομικής του στιβαρότητας στο ίδιο επίπεδο με αυτό της κουπέ έκδοσης, ενώ οι επιδόσεις θα ανακοινωθούν με το επίσημο λανσάρισμα του μοντέλου και δεν αναμένεται να διαφέρουν από αυτές της κουπέ εκδοχής.

  laferrari Spider 3

  Αυτή η Ferrari είναι για τα μάτια μας μόνο, καθώς ακόμα και αν υποθέσουμε ότι διαθέτετε τα περίπου 3.000.000€ που υπολογίζεται η τιμή της -επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί- και τα 199 αυτοκίνητα που θα παραχθούν έχουν ήδη προπωληθεί σε ειδική εκδήλωση προ-παρουσίασης που είχε πραγματοποιήσει η ιταλική εταιρεία.

  Οι παραδόσεις του μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2017.

  laferrari Spider 4

   

  Σχόλια

  Σχόλια