Με 34 συμμετοχές οι 6H του Spa

Ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αντοχής, θα δει μία αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών σε σχέση με τον αγώνα του Silverstone

Συνολικά 34 αγωνιστικά θα λάβουν μέρος στον αγώνα, με την G-Drave Racing να φέρνει και ένα δεύτερο αγωνιστικό στο grid. Οι Giedo Van Der Garde και Simon Dolan θα είναι στο τιμόνι του #38 Gibson 015S Nissan.

Σε άλλες αλλαγές στην LMP2, ο David Markozov επιστρέφει στην δράση για την SMP Racing, μετά από οικογενειακά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο Silverstone.

Στην LMP1, θα έχουμε και πάλι όπως είναι λογικό 9 αγωνιστικά, με τις Audi, Porsche και Toyota, να θέλουν να λύσουν όποια προβλήματα αντιμετώπισαν στο Silverstone. Η Porsche είδε το #1 αγωνιστικό της να εγκαταλείπει μετά από σύγκρουση, η Audi δεν τερμάτισε τον αγώνα μετά από εγκατάλειψη του #8 και τον αποκλεισμό του #7. Η Toyota είδε τον αγώνα του #5 να καταστρέφεται, όταν ένα κλατάρισμα κράτησε το αγωνιστικό στα pit για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην GTE-Pro έχουμε και πάλι 7 αγωνιστικά, με τον Jonny Adam να επιστρέφει για την Aston Martin, ενώ οι Harry Tincknel και Billy Johnson θα είναι οι τρίτοι οδηγοί της Ford.

Στην GTE-Am, o Patrick Long θα αγωνιστεί με την Abu Dhabi Proton στη #88 Porsche 911 RSR.

Οι 6H του Spa, είναι προγραμματισμένες για τις 7 Μαΐου.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια