Ποινή 5 θέσεων στον Hamilton

Ο Lewis Hamilton ξεκινά το Grand Prix Κίνας με ποινή 5 θέσεων καθώς η Mercedes αποφάσισε πως πρέπει να γίνει αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων

Ο Lewis Hamilton ξεκινά το Grand Prix Κίνας με ποινή 5 θέσεων καθώς η Mercedes αποφάσισε πως πρέπει να γίνει αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων. Μετά το GP του Μπαχρέιν η ομάδα ανακάλυψε πως το κιβώτιο ταχυτήτων είχε υποστεί ζημιά κι έτσι θεώρησε πως είναι καλύτερα η αλλαγή να γίνει στην Κίνα παρά σε κάποια άλλη πίστα στη συνέχεια. Η πίστα στη Σαγκάη είναι πιο προσιτή για προσπεράσεις κι έτσι η Mercedes αποφάσισε να γίνει τώρα η αλλαγή.

Ο Hamilton μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως στόχος του σε αυτό το GP είναι να μειώσει τη ζημιά.

Και το 2014 είχα μείνει πίσω στην βαθμολογία από τον 2ο αγώνα. Η χρονιά έχει ξεκινήσει με προκλήσεις αλλά το απολαμβάνω. Προφανώς όταν γνωρίζεις ότι ξεκινάς ένα GP με ποινή αλλάζεις την προσέγγισή σου. Θα προσπαθήσω να πάρω τα μέγιστα από την θέση που θα εκκινήσω. Λατρεύω τους αγώνες και θα παλέψω σε αυτό το GP. Σίγουρα θα είναι ένα εύκολο 3ήμερο για τον Nico όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον πιέσω. Θα πιέσω όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να μειώσω τη ζημιά. 

Σχόλια

Σχόλια