Διπλό όφελος απόσυρσης από τη SEAT για όλους

  H Τεχνοκάρ με το νέο της προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρει για όλα της τα μοντέλα, επιπρόσθετη έκπτωση, ίση με το νέο όφελος απόσυρσης

  Σε συνέχεια της ψήφισης από τη Βουλή της τροπολογίας για την παράταση του μέτρου της απόσυρσης έως τα τέλη Μαΐου 2016, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει το νέο της ενδεικτικό τιμοκατάλογο καθώς και το νέο της προωθητικό πρόγραμμα το οποίο ισχύει μέχρι τέλος Απριλίου.

   

  Ως γνωστόν, σχετικά με την παράταση τoυ μέτρου της απόσυρσης ισχύουν τα εξής:

  –          Τα ποσοστά, και κατά συνέπεια και τα ποσά, απαλλαγής από την πληρωμή του ΕΤΤ έχουν μειωθεί με το νέο μέτρο για όλες τις κατηγορίες οχημάτων

  –          Οι αποσύρσεις παλαιών οχημάτων αφορούν αυτοκίνητα με άδεια κυκλοφορίας μέχρι 31/12/2001 για τα οποία δεν οφείλονται τέλη κυκλοφορίας

  –          Δεν γίνονται πλέον δεκτά αυτοκίνητα στην απόσυρση εισαγωγικής αξίας πλέον των € 20.000

  –          Μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ, όλοι οι τελωνισμοί, προκειμένου να γίνει έκπτωση στο ΕΤΤ θα πρέπει να γίνονται σε συνδυασμό με απόσυρση

  –          Η προθεσμία για την παράδοση παλαιών αυτοκινήτων είναι η 20η Μαΐου 2016, ενώ για τους νέους τελωνισμούς η 31η Μαΐου 2016.

   

  Με στόχο να ενισχυθεί περαιτέρω η ανταγωνιστικότητα των αυτοκινήτων SEAT στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην αγορά, η Τεχνοκάρ με το νέο της προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρει για όλα της τα μοντέλα, επιπρόσθετη έκπτωση, ίση με το νέο όφελος απόσυρσης. Ουσιαστικά δηλαδή, ο πελάτης επωφελείται για την αγορά του νέου του SEAT από διπλό όφελος απόσυρσης!

   

  Ακολουθούν οι νέες, ενδεικτικές, τιμές βασικών μοντέλων της γκάμας μας όπως προκύπτουν μετά το νέο όφελος προσφοράς και απόσυρσης:

  –       Mii 3D 1.0 60hp Reference, 8.391€

  –       Ibiza SC 1.0 75hp Reference, 9.945€

  –       Ibiza SC 1.4 TDI 75hp Reference Ecomotive, 12.839€

  –       Leon SC 1.2 TSI 86hp Reference, 13.432€

  –       Leon 5D 1.6 TDI 90hp Reference, 16.280€

  –       Toledo 1.2 TSI 90hp Reference, 13.732€

  –       Toledo 1.4 TDI 90hp Reference, 15.589€

   

  Επιπρόσθετα, υπάρχει διαθέσιμος αυστηρά περιορισμένος αριθμός εκτελωνισμένων αυτοκινήτων με το προηγούμενο καθεστώς απόσυρσης, τα οποία συνεχίζουμε να προσφέρουμε με το αυξημένο όφελος προς τον πελάτη που ίσχυε κατά τον εκτελωνισμό τους (επιπλέον κέρδος έως 192€).

   

  Τέλος, για όλα τα αυτοκίνητα SEAT ισχύει και για τον μήνα Απρίλιο η δωρεάν παροχή της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια.

  Σχόλια

  Σχόλια