Η Toro Rosso στοχεύει σε 2-3 μεγάλες αναβαθμίσεις

Μπορεί η Toro Rosso να έχει τον πιο αδύναμο κινητήρα του grid αλλά σχεδιάζει 2-3 μεγάλες αναβαθμίσεις μέσα στην χρονιά ώστε να μπορέσει να κρατηθεί σε φόρμα

Μπορεί η Toro Rosso να έχει τον πιο αδύναμο κινητήρα του grid αλλά σχεδιάζει 2-3 μεγάλες αναβαθμίσεις μέσα στην χρονιά ώστε να μπορέσει να κρατηθεί σε φόρμα. Ο κινητήρας της Ferrari του 2015 υπολογίζεται ότι είναι ο πιο αργός του grid καθώς οι φετινοί των Renault και Honda έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι. Τα πρώτα δείγματα γραφής της STR11 είναι εξαιρετικά με καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής την 6η θέση του Max Verstappen στο Μπαχρέιν. Ωστόσο για να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία η ομάδα έχει σκοπό να βελτιώσει την αεροδυναμική απόδοση του μονοθεσίου, μιας και ο κινητήρας του 2015 δεν μπορεί να δεχτεί βελτιώσεις.

Ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, δήλωσε σχετικά:

Η τεχνική ομάδα του James Key εργάζεται ήδη πάνω σε αναβαθμίσεις. Είμαι σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα κάνουμε μερικά βήματα προόδου. Έχοντας κινητήρα του 2015 σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο σασί και στην αεροδυναμική απόδοση. Ελπίζω με 2-3 μεγάλες αναβαθμίσεις μέσα στο 2016 να καταφέρουμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να βελτιώσουμε την απόδοση του μονοθεσίου και ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Σχόλια

Σχόλια