Ανανέωση στη BMW

  Η BMW υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη γκάμα μοντέλων

  Δελτίο Τύπου

  Νέοι τετρακύλινδροι κινητήρες diesel εδραιώνουν την BMW Σειρά 5 στην κορυφή της απόδοσης– πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων και BMW xDrive για τις BMW Σειρά 2 Coupe, BMW Σειρά 4 Cabrio και BMW Σειρά 4 Gran Coupe – 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic με ενεργό σύστημα μετάδοσης για τις BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2, BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 4 και BMW Σειρά 5 – Ηχοσύστημα Professional και Σύστημα Πλοήγησης Business με βελτιστοποιημένες λειτουργίες για την BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 και BMW Σειρά 5 – Edition Exclusive για την BMW Σειρά 7 – νέα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά BMW για τις BMW M3, BMW M4 και BMW X5.

  Από το καλοκαίρι του 2014, η οδηγική απόλαυση και η κορυφαία απόδοση αποκτούν μία νέα διάσταση. Η BMW επεκτείνει τη γκάμα κινητήρων της και προσφέρει μία νέα γενιά τετρακύλινδρων diesel για την BMW Σειρά 5 και πρόσθετες εκδόσεις για τις BMW Σειρά 2 Coupe, BMW Σειρά 4 Cabrio και BMW Σειρά 4 Gran Coupe.

  Στις BMW 518d και BMW 520d, η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί κατά 5 kW σε συνδυασμό με αισθητά μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων. Αποδίδοντας 140 kW/190 hp, η BMW 520d Sedan με 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,1 – 4,5 lit/100 km με εκπομπές CO2 109 – 119 g / km και καθιερώνει νέα πρότυπα για τα premium μοντέλα της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας.

  Ευφυές σύστημα τετρακίνησης διατίθεται τώρα προαιρετικά για την BMW Σειρά 2. Πρώτη από όλες, η BMW M Performance BMW M235i xDrive Coupe θα δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, τη γκάμα θα πλαισιώσει η BMW 228i Coupe.

  Δέκα νέες εκδόσεις μοντέλων θα λανσαριστούν στην BMW Σειρά 4. Ένας ακόμα βενζινοκινητήρας και τρεις επιπλέον diesel θα διατίθενται για τη Σειρά 4 Cabrio. Από το καλοκαίρι του 2014, δύο straight six diesel θα προσφέρονται για την BMW Σειρά 4 Gran Coupe. Επιπλέον, δύο ακόμα βενζινοκινητήρες μπορούν να συνδυάζονται με BMW xDrive.

  Η νέα γενιά του ηχοσυστήματος Professional και του συστήματος πλοήγησης Business που διατίθενται με τις BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 και BMW Σειρά 5 ανεβάζει τον πήχη στην άνεση και την οδηγική απόλαυση. Μία νέα, συναρπαστική καινοτομία έρχεται για τις BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2, BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 4 και BMW Σειρά 5.

  Σχόλια

  Σχόλια