Ρωγμές στο κάθισμα του Alonso

Η McLaren επιβεβαίωσε πως το κάθισμα του Fernando Alonso μετά το εντυπωσιακό ατύχημα που είχε στην Αυστραλία πριν 2 εβδομάδες έχει υποστεί ζημιές

Η McLaren επιβεβαίωσε πως το κάθισμα του Fernando Alonso μετά το εντυπωσιακό ατύχημα που είχε στην Αυστραλία πριν 2 εβδομάδες έχει υποστεί ζημιές. Υπήρξαν αναφορές πως το κάθισμα έχει σπάσει αλλά η McLaren διόρθωσε αυτά τα δημοσιεύματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας είπε πως το κάθισμα έχει ρωγμές και δεν έχει σπάσει. Φυσικά θα αντικατασταθεί κι αυτό στο Μπαχρέιν. Η FIA συνεχίζει την εξέταση του ατυχήματος με την βοήθεια των υπερσύγχρονων καμερών που καταγράφουν με μεγάλες ταχύτητες ώστε να μπορέσει να μάθει περισσότερα και στη συνέχεια να μελετήσει πως να βελτιώσει κι άλλο την ασφάλεια των μονοθεσίων.

Ο Alonso εκτός από νέο κάθισμα στο Μπαχρέιν θα έχει και νέα κινητήρα μονάδα όπως επιβεβαίωσε η Honda. H εξέταση του κινητήρα στην Ιαπωνία έδειξε εκτεταμένες ζημιές στον κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά και στα υπόλοιπα συστήματα οπότε ο Alonso δεν θα πρέπει να υπολογίζει αυτόν τον κινητήρα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σχόλια

Σχόλια