Εκπαιδευτικό σεμινάριο της Wynn’s στην Ελλάδα

  Με πάνω από 75 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη πρόσθετων - βελτιωτικών οχημάτων, η Wynn’s διεξήγαγε προσφάτως με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο, για το δίκτυο των πωλήσεών της στην Ελλάδα

  Με πάνω από 75 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη πρόσθετων – βελτιωτικών οχημάτων, η Wynn’s διεξήγαγε προσφάτως με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο, για το δίκτυο των πωλήσεών της στην Ελλάδα.

  Το συγκεκριμένο σεμινάριο διοργανώθηκε από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγική εταιρεία των προϊόντων Wynn’s στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Wynn’s Belgium bvba, όπου κεντρικός εισηγητής ήταν ο τεχνικός εκπαιδευτής του εργοστασίου της φίρμας, ενώ παρευρέθηκε και ο αρμόδιος διευθυντής εξαγωγών του οίκου.

  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγινε λεπτομερής αναφορά στα υπάρχοντα προϊόντα της γκάμας της Wynn’s αλλά και παρουσίαση νέων κωδικών. Επιπλέον, το δίκτυο πωλήσεων της Wynn’s, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη των ιδιοτήτων των προϊόντων με δοκιμή τους στην πράξη, προκειμένου να διαπιστώσει τα πολλά πλεονεκτημάτα που διαθέτουν.

  Με την βαθιά γνώση, ως απόρροια της πολύχρονης δραστηριοποίησης στον τομέα των πρόσθετων – βελτιωτικών για οχήματα και με την εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η Wynn’s διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών.

  Σχόλια

  Σχόλια