Εντελώς καινούρια Suzuki στη Βαλένθια

  Η Suzuki στις δοκιμές της Βαλένθια θα παρουσιάσει ένα εντελώς νέο πρωτότυπο

  Μέσα στον κυκεώνα φημών που αιωρούνται στον αέρα για το ποιο μεγάλο όνομα αναβάτη θα φέρει η Suzuki το 2015 στις τάξεις της (τελευταίος υποψήφιος στη λίστα είναι ο Andrea Dovizioso), το ιαπωνικό εργοστάσιο αποκάλυψε πως η μοτοσικλέτα που θα δούμε στο τέλος της χρονιάς, στις δοκιμές της Βαλένθια, θα είναι εντελώς καινούρια. Ο Davide Brivio, επικεφαλής του project τόνισε στο MCN πως η παρούσα μοτοσικλέτα πάνω στην οποία δουλεύει ο Randy De Puniet δεν θα έχει σχέση με εκείνη που θα δούμε στη Βαλένθια καθώς υπάρχουν ακόμα μερικά μεγάλα βήματα να γίνουν σε όλους τους τομείς, κινητήρα, πλαίσιο, ηλεκτρονικά.

  Ο Brivio είπε:

  Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ισχύ από τον κινητήρα και το εργοστάσιο δουλεύει πάνω σε αυτό. Έχουμε βρει ένα καλό πλαίσιο, αλλά η μοτοσικλέτα που έχουμε τώρα δεν θα είναι η ίδια με εκείνη που θα έχουμε στη Βαλένθια. Θα κάνουμε μερικά βήματα εξέλιξης αλλά θα είναι μεγάλα βήματα. Θα δούμε την τελευταία φάση της μοτοσικλέτας στη Βαλένθια και από εκεί θα ξεκινήσουμε την κανονική εξέλιξη που κάνει κάθε εργοστάσιο. Η μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσουμε στο τεστ της Βαλένθια θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την τωρινή μοτοσικλέτα. Θα έχουμε νέο πλαίσιο, κινητήρα και ηλεκτρονικά.

  Η Suzuki προσέγγισε τον Andrea Dovizioso στην Αργεντινή και μίλησε με τον έμπειρο Ιταλό, ενώ στη λίστα βρίσκονται οι Dani Pedrosa, Aleix Espargaro και Eugene Laverty.

  Σχόλια

  Σχόλια