Ο Horner προειδοποιεί

Ο επικεφαλής της RBR κάνει σαφές ότι ο Vettel θα κάνει το comeback

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, προειδοποιεί πως ο Sebastian Vettel θα κάνει μεγάλο άλμα απόδοσης μόλις λυθούν τα προβλήματα. Ο Γερμανός δεν έχει την αίσθηση που θέλει από την RB10 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιέσει. Όμως η RBR και η Renault δουλεύουν σκληρά  για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο Horner πιστεύει ότι θα δούμε σύντομα ο Vettel θα κάνει το comeback όπως έκανε το 2012 και πήρε το πρωτάθλημα.

Δεν έχει βρει ακόμα το set-up που θέλει, διότι είχε περιορισμένο χρόνο δοκιμών τον χειμώνα. Δεν έχει την αίσθηση που θέλει από το μονοθέσιο. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα και μόλις γίνει θα τον δούμε να κάνει το μεγάλο βήμα, όπως το 2012. Ο Seb είναι πολύ ιδιαίτερος με την αντίδραση του μονοθεσίου στην είσοδο της στροφής κι ακόμα δεν έχει την παίρνει την αίσθηση που θέλει. Αυτό συμβαίνει λόγω της αλλαγής των κανονισμών αλλά όσο η Renault προοδεύει και κάνει τη λειτουργία του κινητήρα πιο ομαλή τα πράγματα βελτιώνονται.

Βέβαια το 3ήμερο στην Ισπανία δεν ξεκίνησε καλά για τον Vettel καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στα ηλεκτρικά της RB10 με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει από νωρίς το FP1. Τα προβλήματα στα ηλεκτρικά ήταν μεγαλύτερα απ’ ότι υπολόγιζαν οι άνθρωποι της ομάδας με αποτέλεσμα να ο Vettel να χάσει το FP2. Η πρώτη ημέρα στη Βαρκελώνη ήταν καταστροφική.

Σχόλια

Σχόλια