Το BMW GENERATION X Roadshow ξεκίνησε περιοδεία

  H νέα BMW X1 ταξιδεύει μαζί με όλα τα μοντέλα της Σειράς BMW X σε οκτώ διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης

  νέα BMW X 1 ταξιδεύει μαζί με όλα τα μοντέλα της Σειράς BMW X σε οκτώ διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα Σειράς BMW X (Χ1, Χ3, Χ4, Χ5 και Χ6).

   

  Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού από τις 3 – 6 Μαρτίου θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις ξεχωριστές δυνατότητες του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive της νέας BMW X1 σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με ράμπες.

   

  Το BMW GENERATION X Roadshow θα συνεχίσει την επίσκεψή του στις παρακάτω πόλεις της Ελλάδας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες:

   

  – Λάρισα: Εγκαταστάσεις Παπαδόπουλος Α.Ε. (8 – 10 Μαρτίου)

  – Σέρρες: Εγκαταστάσεις Αφοί Ιωαννίδη (18 – 19 Μαρτίου)

  – Πάτρα: Εγκαταστάσεις Αφοί Αθανασάτου (23 – 24 Μαρτίου)

  – Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις BMW Τρικαλιώτης (31 Μαρτίου – 2 Απριλίου)

  – Ηράκλειο: Εγκαταστάσεις Servin Κρήτης (8 – 9 Απριλίου)

  – Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις Κ. Γεωργακόπουλος (15 – 16 Απριλίου)

  – Ιωάννινα: Εγκαταστάσεις Κ. Κατσιούλης (20 – 21 Απριλίου)

   

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για test drive την ημέρα και ώρα που επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας http://gr.embrace-bmw.com/home/ ή καλώντας στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000.

  Σχόλια

  Σχόλια