Το Opel GT Concept Επί Σκηνής

  Το νέο video παρουσιάζει το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος σε στιγμές δράσης

  Το Opel GT Concept έφτασε στο εκθεσιακό κέντρο της Γενεύης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο θα πάρει τη θέση του στο Περίπτερο της Opel (αριθμός 2231) στο Hall 2. Στις11.00CET, 1 Μαρτίου, το ‘dream car’ θα γιορτάσει επίσημα την παγκόσμια πρεμιέρα του κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου της Opel.  Το 86ο Geneva Motor Show θα ανοίξει τις πύλες του για τους δημοσιογράφους αύριο, ενώ το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση το διάστημα 3 – 13 Μαρτίου.

  Όσοι ανυπομονούν μπορούν ήδη να απολαύσουν το GT Concept σε στιγμές δράσης. Το καθαρόαιμο διθέσιο  πρωταγωνιστεί σε ένα νέο βίντεο διάρκειας 75 δευτερολέπτων. Η ταινία εστιάζει στη συναρπαστική σχεδίαση αλλά και στο επαναστατικό λειτουργικό σύστημα.

  «Κάνουμε το επόμενο βήμα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα και την οδηγική απόλαυση με το Opel GT Concept. Το GT Concept δείχνει τι συμβολίζει η Opel τώρα. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε πρωτοπόροι και φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε νέους πελάτες με κάθε νέο αυτοκίνητο» δήλωσε ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann οποίος ήδη ανυπομονεί για την παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη.

  Σχόλια

  Σχόλια