Νέο app από την Citroen

  H Citroen, στο πλαίσιο για την καλύτερη περιήγηση στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ και λίγες ημέρες είναι διαθέσιμος ο νέος Configurator για τη διαμόρφωση των μοντέλων της

  Ο Citroën Configurator είναι από τους πιο ολοκληρωμένους και παρέχει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης των μοντέλων, όπως επιλογή κινητήρα, χρωματικές επιλογές, επιλογές επενδύσεων καθισμάτων, επιλογή επιπρόσθετου εξοπλισμού κ.α. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει το εσωτερικό του αυτοκινήτου με 360Ο απεικόνιση, το εξωτερικό, τις ζάντες, τους χρωματισμούς των επενδύσεων, τους χρωματισμούς καθώς και τους επιπρόσθετους εξοπλισμούς που έχει επιλέξει. Επιπλέον κατά την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης ενός μοντέλου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τη διαμόρφωση, καθώς και την απεικόνιση του μοντέλου, εισάγοντας το email του και να την ανοίξει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, να την κοινοποιήσει με email, να κλείσει ένα Test Drive ή να ζητήσει ένα έντυπο για το μοντέλο της διαμόρφωσης.

  Εφόσον η διαμόρφωση ενός μοντέλου είναι διαθέσιμη θα υπάρχει επιλογή μέσα στο Showroom των μοντέλων, στην ιστοσελίδα της Citroën για τη μετάβαση του χρήστη στον Citroën  Configurator.

   

  Έχοντας συχνά εντυπωσιάσει το κοινό με τα προϊόντα της, η Citroën παραδοσιακά έδινε αντίστοιχη έμφαση και στις υπηρεσίες της, προσφέροντας μια συνολικά ξεχωριστή εμπειρία αυτοκίνησης.
  Με τη νέα εφαρμογή myCITROËN App, η Citroën περνά σε μια νέα δυναμική φάση τη σχέση της με τους αγοραστές των αυτοκινήτων της μάρκας.

   

  Μέσω της νέας εφαρμογής, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα, αλλά και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του. Αναλυτικότερα μέσω της εφαρμογής και της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

   

  • Τα νέα της μάρκας, μαθαίνοντας ειδήσεις και έχοντας πρόσβαση σε ξεχωριστό multimedia υλικό,

  • Τις υπηρεσίες συντήρησης που αφορούν το αυτοκίνητο του, όπως π.χ. τα “Πακέτα Συντήρησης”,
  • Ειδικές προσφορές (όπως π.χ. δωρεάν έλεγχοι), αλλά και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά,
  • Πληροφορίες που αφορούν το δίκτυο επισήμων διανομέων και επισκευαστών της μάρκας, αναζήτηση συνεργατών με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια, καθώς και πλοήγηση στα σημεία,

  • Συμβουλές που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου του, την ασφάλιση, αλλά και τεχνικά στοιχεία, όπως on-line manuals, tips & tricks και γρήγοροι οδηγοί χρήσης.
  Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό iOS και συσκευές Android.

  Σχόλια

  Σχόλια