Δοκιμές για την Aprilia με την RS-GP 2016

  Η Aprilia πραγματοποίησε τριήμερο τεστ με την ολοκαίνουρια RS-GP στο Κατάρ

  Η ολοκαίνουρια πρωτότυπη μοτοσικλέτα MotoGP της Aprilia έκανε τα πρώτα της χιλιόμετρα στα χέρια των εργοστασιακών της αναβατών στην πίστα του Κατάρ. Οι Alvaro Bautista και Stefan Bradl πήραν μια πρώτη γεύση από τη νέα μοτοσικλέτα και η πρώτη αίσθηση ήταν καλή καθώς έχει γίνει ένα ξεκάθαρο βήμα εμπρός σε σχέση με πέρυσι. Η δουλειά φυσικά δεν σταματάει ποτέ καθώς η μοτοσικλέτα είναι πολύ καινούρια, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία στην Aprilia πως όλα θα είναι καλύτερα φέτος.

  Ο Romano Albesiano, επικεφαλής του MotoGP project είπε:

  Μετά το Aragon με τους αναβάτες δοκιμών, ο Alvaro και Stefan ξεκίνησαν τη γνωριμία τους με την RS-GP στο Κατάρ. Ήταν 3 έντονες και θετικές ημέρες. Επιστρέφουμε με πολλές πληροφορίες και μερικά προβλήματα νεότητας που πρέπει να λύσουμε, αλλά πάνω από όλα επιβεβαιώσαμε πως η δυναμική της νέας μοτοσικλέτας είναι καλύτερη από εκείνη του 2015. Έχουμε ένα σημαντικό μονοπάτι εξέλιξης να ακολουθήσουμε, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στη διάρκεια της χρονιάς θα ανεβάσουμε σημαντικά το επίπεδό μας.

  Οι αναβάτες πάντως έμειναν ικανοποιημένοι με την πρώτη αίσθηση της μοτοσικλέτας και τόνισαν πως υπάρχει αρκετός χώρος για βελτίωση στη συνέχεια.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια