Αυτή είναι η Mercedes W07 του 2016

Μετά το shakedown στο Silverstone η Mercedes έδωσε εικόνες της W07 με την οποία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους τίτλους της το 2016

Μετά το shakedown στο Silverstone η Mercedes έδωσε εικόνες της W07 με την οποία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους τίτλους της το 2016. Οι πρωταθλητές συμπλήρωσαν 100χλμ δοκιμών στη βρετανική πίστα, στο πλαίσιο ημέρας κινηματογράφησης και τώρα είναι έτοιμοι για την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε μια μικρή αλλαγή στον χρωματισμό αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων του Brakley για την βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής απόδοσης. Αλλαγές διακρίνονται στο κάλυμμα του κινητήρα. Επίσης, αλλαγές υπάρχουν στα μηχανικά τμήματα, στην ανάρτηση και φυσικά στον κινητήρα.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Mercedes, Paddy Lowe, το παρόν spec είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα έχουν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία. Τέλος, η Mercedes δήλωσε πως όλες οι πελατειακές ομάδες της θα έχουν ίδιου spec κινητήρα με την εργοστασιακή ομάδα στη Μελβούρνη.

Σχόλια

Σχόλια