Η McLaren παρουσίασε την MP4-31

H McLaren-Honda αποκάλυψε την MP4-31 με την οποία θα αγωνιστεί το 2016 και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα

H McLaren-Honda αποκάλυψε την MP4-31 με την οποία θα αγωνιστεί το 2016 και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Μετά από το αποτυχημένο 2015 ελπίζει σε κάτι καλύτερο, καθώς τερμάτισε μόλις στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη ελευθερία εξέλιξης στους κινητήρες θα βοηθήσει την ομάδα να φτιάξει πακέτο με το οποίο οι Fernando Alonso και Jenson Button θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους στην πίστα. Η MP4-31 περιγράφεται από την McLaren ως καινοτόμα, όμως η τύχη της θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον RA616H της Honda. Από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η McLaren επιβεβαιώνεται πως η ομάδα διατήρησε τον πολύ σφιχτό σχεδιασμό στο πίσω μέρος (size-zero), όπως αυτόν που είχε και η MP4-30.

Παράλληλα η McLaren-Honda ανακοίνωσε πως ο Ιάπωνας οδηγός του GP2, Nobuharu Matsushita, θα είναι ο δοκιμαστής και οδηγός εξέλιξης για το 2016.

Σχόλια

Σχόλια