Η οικογένεια Schumacher συνεχίζει να ελπίζει

H μάνατζερ του Schumacher δήλωσε πως ελπίζει ότι με τη συνεχή προσπάθεια, υποστήριξη και υπομονή ο 7 φορές πρωταθλητής ίσως επανέλθει

H μάνατζερ του Michael Schumacher, Sabine Kehm, δήλωσε πως ελπίζει ότι με τη συνεχή προσπάθεια, υποστήριξη και υπομονή ο 7 φορές πρωταθλητής ίσως επανέλθει. Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από το τραγικό ατύχημα του Γερμανού στις Γαλλικές Άλπεις αλλά η προσπάθεια που γίνεται από την οικογένειά του παραμένει αμείωτη.

Η Kehm μιλώντας στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης με τα αναμνηστικά από την ιδιωτική συλλογή του Schumacher στο Marburg της Γερμανίας δήλωσε:

Είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία και μερικές φορές είναι καλό να το υπενθυμίζουμε. Δυστυχώς ο Michael δεν είναι μαζί μας σήμερα και μας λείπει. Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε πως με συνεχή υποστήριξη και υπομονή ίσως μια ημέρα επιστρέψει στη ζωή μας. Οι αγώνες ήταν η ζωή του και θα ήθελε περισσότερο απ’ όλους να είναι εδώ σήμερα. 

Schumachers private collection in Marburg

Σχόλια

Σχόλια