Η BMW στη Γενεύη

  Η BMW στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016

  • Παγκόσμια πρεμιέρα: Η νέα BMW M760Li xDrive ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία σπορ πολυτελών σαν ναυαρχίδα της επιτυχημένης οικογένειας BMW Σειράς 7. Ο πρώτος 12κύλινδρος βενζινοκινητήρας M Performance TwinPower Turbo παράγει 441kW/600 hp* και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 3,9 δευτ.* (κατανάλωση μικτού κύκλου: 12.6 l/100 km, Εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 294 g/km)**. 
  • Η νέα ονομασία iPerformance, που θα χαρακτηρίζει όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW από τον Ιούλιο του 2016, δηλώνει οπτικά τη μεταφορά τεχνολογίας από τη BMW i στη βασική μάρκα BMW. Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στις plug-in υβριδικές εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 7, π.χ. BMW 740e iPerformance. Τα μοντέλα iPerformance θα ωφεληθούν από τη μεταφορά της τεχνολογίας των ηλεκτροκινητήρων, των κυψελών καυσίμου και των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου. Ορατά διακριτικά στοιχεία, είναι ένα λογότυπο BMW i στο εμπρός πλαϊνό πάνελ, μπλε στοιχεία στη μάσκα και στις πλήμνες των ζαντών σε στυλ BMW i, αλλά και ένα λογότυπο eDrive στην κολόνα C. Οι πελάτες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών BMW i 360° ELECTRIC, συμπεριλαμβανομένου του BMW i Wallbox. 
  • Η νέα BMW M2 εμφανίζεται στη σκηνή με Αξεσουάρ BMW M Performance. Μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ διατίθεται για το compact σπορ εργαλείο υψηλών επιδόσεων που αυξάνουν τις δυναμικές επιδόσεις και εξατομικεύουν το στυλ του. 
  • Η BMW i παρουσιάζει την ειδική έκδοση BMW i8 Protonic Red Edition και τονίζει την επιτυχία της σε διάφορους τομείς. Η BMW i έχει καταφέρει να έχει τη μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά από οποιονδήποτε άλλο premium προμηθευτή ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο και προσφέρει το μοναδικό αυτοκίνητο στον κόσμο με πιστοποιημένο αποτύπωμα άνθρακα*** με τη μορφή της BMW i. 
  • Το BMW ConnectedDrive παρουσιάζει την ευφυή λειτουργία αναζήτησης On-Street Parking Information – που βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν ελεύθερο χώρο στάθμευσης στις πόλεις ταχύτερα – και άλλες υπηρεσίες.

  Σχόλια

  Σχόλια