Η Mercedes ανησυχεί για τις Ferrari και Honda

Μπορεί η Mercedes να έχει κυριαρχήσει απόλυτα τα δύο τελευταία χρόνια στην F1 όμως οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν για τον ανταγωνισμό

Μπορεί η Mercedes να έχει κυριαρχήσει απόλυτα τα δύο τελευταία χρόνια στην F1 και να είναι το μεγάλο φαβορί για το 2016, όμως οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν για τον ανταγωνισμό. Το 2015 η Ferrari μείωσε αρκετά τη διαφορά της από τους πρωταθλητές και έδειξε πως έχει τις ικανότητες να πιέσει ακόμα πιο σκληρά στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά τον Μάρτιο. Ωστόσο, εκτός από τη Scuderia, η Mercedes φοβάται και τη Honda, παρά το ότι ο ιαπωνικός κινητήρας κάτω από το κάλυμμα της McLaren αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην παρθενική του χρονιά.

Ο επικεφαλής κινητήρων της Mercedes, Andy Cowell, δήλωσε σχετικά:

Αυτό που κατάφερε η Ferrari τους τελευταίους 12 μήνες είναι εξαιρετικό. Χάρη στον ανασχηματισμό της ομάδας και στο πάθος τους κατάφεραν να βελτιωθούν σημαντικά. Όλοι στην ομάδα αναρωτιούνται πώς θα είναι η συνέχεια. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα συνεχίσουμε να νικάμε για πάντα. Όλοι μας θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε από τη Ferrari και τη Honda οι οποίες είναι μεγάλη απειλή. Η Honda μπήκε βιαστικά στην F1 και πήρε τα μαθήματά της δημοσίως. Όμως είναι αποφασισμένη να πετύχει. Γνωρίζουμε πόσο καλά δουλεύουν στη McLaren οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούν σημαντικά.

Σχόλια

Σχόλια