Button: Πρέπει να καταλάβουμε το μονοθέσιο
Ο Βρετανός δηλώνει ότι δεν αρκεί να φέρνουν αναβαθμίσεις αλλά να μάθουν τα μυστικά της MP4-29
Η McLaren ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης για την MP4-29 στη Βαρκελώνη το προσεχές 3ήμερο αλλά ο Jenson Button δηλώνει ότι δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο Βρετανός κάνει σαφές ότι η ομάδα πρέπει να κατανοήσει καλύτερα το μονοθέσιο ώστε να μπορέσει να πιέσει προς την σωστή κατεύθυνση την εξέλιξη.
Δεν αρκεί μόνο να φέρνουμε αναβαθμίσεις στην πίστα. Πρέπει να κατανοήσουμε και να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του μονοθεσίου. Μόνο έτσι θα κάνουμε βήματα προόδου. Βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια εξέλιξης αλλά πρέπει να βρούμε την σωστή πορεία και να εμπιστευτούμε τα δεδομένα ώστε να πιέσουμε για βελτίωση. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να εξελίξει το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι λοιπόν την εμπιστεύομαι ότι θα πιέσουμε ώστε να βρεθούμε στην κορυφή σύντομα.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, πριν λίγες ημέρες δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι επαναστατικό αλλά πρέπει να υπάρξει σωστή καθοδήγηση. Η καλή επικοινωνία και σωστή στρατηγική στην ηγεσία θεωρεί ότι θα τους επιτρέψουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες (σχετικό θέμα).
Επίσης διαβάστε εδώ μερικές σκέψεις για την πορεία της McLaren μέχρι τώρα αλλά και το πιθανό μέλλον της.