Νέα ιστοσελίδα BMW

  Νέα ιστοσελίδα BMW που αναδεικνύει την ευελιξία, την ταχύτητα και την αποκρισιμότητα

  H χρήση των κινητών συσκευών αυξάνεται διαρκώς σε συνδυασμό με τη ζήτηση των χρηστών για εξειδικευμένο ψηφιακό περιεχόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, η BMW καινοτομεί δημιουργώντας μία νέα ιστοσελίδα που προσφέρει ευελιξίαταχύτητα και αποκρισιμότητα στον χρήστη από κάθε συσκευή, παρέχοντας επιπλέον εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση.

  Μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας  Digital Stage 2, η νέα ιστοσελίδα www.bmw.gr παρέχει βέλτιστηεύχρηστη και προσαρμοσμένη εμφάνιση όλων των μοντέλων και υπηρεσιών της μάρκαςBMW σε όλες τις κινητές συσκευές όπως laptops, smart phones και tablets αφού είναι σχεδιασμένη με τη φιλοσοφία του responsive web design.

  Οι νέες ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας εξυπηρετούν εύκολα τις ανάγκες και τα αιτήματα των επισκεπτών προσφέροντάς τους μία εξελιγμένη και ξεχωριστή εμπειρία.

  Μεταξύ άλλων, η νέα ιστοσελίδα περιέχει πλούσιο πληροφοριακό, φωτογραφικό υλικό και videos για όλα τα μοντέλα BMW, εμπλουτισμένο διαμορφωτή μοντέλων ( configurator με πανοραμική 3D εικόνα με γυροσκοπική λειτουργία σε κινητές συσκευές, άμεση διαδικασία για κλείσιμο test drive, εύκολη εύρεση μεταχειρισμένων οχημάτων από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων, πληροφορίες για προϊόντα χρηματοδότησηςπρογράμματα After Sales καθώς και μία εκτενή συλλογή από Lifestyle προϊόντα και αξεσουάρ για τους φίλους της μάρκας.

  Η νέα ιστοσελίδα www.bmw.gr λανσαρίστηκε τέλος Δεκεμβρίου 2015.

  Σχόλια

  Σχόλια