Διαφορετικό πλάνο αναβαθμίσεων για την STR

Το Ισπανικό Grand Prix παραδοσιακά είναι τα τελευταία χρόνια είναι ο αγώνας που οι ομάδες φέρνουν το μεγάλο πακέτο αναβάθμισης των μονοθεσίων τους. Έτσι θα γίνει και φέτος για τις περισσότερες. Η Toro Rosso όμως έχει διαφορετικό πλάνο. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, James Key, η ομάδα ετοιμάζεται να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις για την STR9 στους επόμενους τέσσερις αγώνες. Φυσικά και θα υπάρξουν αεροδυναμικές αναβαθμίσεις στο Circuit de Catalunya αλλά το πλάνο της ομάδας περιέχει αναβαθμίσεις και στο μηχανικό κομμάτι του μονοθεσίου. Αυτό αναγκάζει την ομάδα να σπάσει το μεγάλο πακέτο στα τέσσερα.

Ετοιμάζουμε να φέρουμε αρκετές αναβαθμίσεις για τους επόμενους 4 αγώνες. Φυσικά και θα έχουμε αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για τη Βαρκελώνη αλλά ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερες για το Μονακό, για τον Καναδά αλλά και για την Αυστρία. Υπάρχει ένα έντονο πρόγραμμα ετοιμάζοντας μεγάλες αλλαγές στο μονοθέσιο. Οι βελτιώσεις είναι μοιρασμένες σε αυτούς τους αγώνες διότι το πακέτο περιέχει αρκετές μηχανικές αναβαθμίσεις. Αυτά που θα παρουσιάσουμε στην Ισπανία δεν είναι όλο το πακέτο αλλά το ένα τρίτο αυτού.

Η STR έχει μέχρι στιγμής 8 βαθμούς αλλά οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι καθώς θεωρούν ότι οι αλλαγές που θα κάνουν στο μονοθέσιο σε συνδυασμό με την βελτίωση του κινητήρα της Renault θα τους βοηθήσουν.

Σχόλια

Σχόλια