Προσφορά Peugeot Vivacity 3 50

  Πρακτικότητα στο maximum με δώρο σχάρα και βαλίτσα 30L

  Δελτίο Τύπου

  Αποκτήστε τώρα το Vivacity 3 50, τετράχρονο ή δίχρονο, και το Vivacity 3 50 Sixties με δωρεάν σχάρα και εργοστασιακή βαλίτσα αλουμινίου Peugeot χωρητικότητας 30L!

  Μοναδική πρακτικότητα, εξαιρετικό στυλ και…Viva city!

  MiniGT scooter στα 50cc

  Το Vivacity 3 50 έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερα εξοπλισμένου scooter 50cc στην αγορά, με αποθηκευτικές δυνατότητες πραγματικά ασυναγώνιστες για την κατηγορία του. Χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος, σύστημα αποθήκευσης Jet-In στο τιμόνι για ένα κράνος τύπου jet, επίπεδο δάπεδο, άγκιστρο. Τώρα, με δώρο βαλίτσα 30L, έχετε στη διάθεσή σας αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 65L!!! Ανέσεις που μόνο ένα GT scooter μεγάλου κυβισμού μπορεί να προσφέρει.

  Εύκολο στο χειρισμό, με εξαιρετική ευελιξία, χαμηλό κέντρο βάρους και compact διαστάσεις, το Vivacity 3 50 θα κινηθεί με αξιοθαύμαστη άνεση μέσα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης. Προσθέστε την οικονομική κατανάλωση και τη μεγάλη χωρητικότητα καυσίμου (8,5l), που προσφέρει αυτονομία 250km, και έχετε το ιδανικό δίκυκλο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!

  Αισθητική “Urban Chic

  Με αισθητική που ακολουθεί πιστά το πνεύμα της Peugeotη εμφάνιση του Vivacity 3 50 είναι εμπνευσμένη από το σύγχρονο urban design, αποπνέοντας κομψότητα και δυναμισμό. Φινετσάτη μάσκα, τελικό εξάτμισης με προστατευτικό αλουμινίου, καλαίσθητος, πλήρης πίνακας οργάνων με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις και ρετρό μπλε φωτισμό.

  Στην έκδοση “Sixties”, οι μοντέρνες γραμμές του scooter συνδυάζονται μοναδικά με ρετρό αναφορές στη δεκαετία του ’60, με ζεστούς παστέλ χρωματισμούς, γραφικά Sixties, χρωμιωμένους καθρέφτες, προβολέα και μάσκα.

  Διαθέσιμοι χρωματισμοί:

  Vivacity 3 50 : Κόκκινο, Μαύρο και Λευκό

  Vivacity 3 50 Sixties: Μπλε, Ivory

  Κάντε τώρα δικό σας το Vivacity 3 50 και το Vivacity 3 50 Sixties μόνο με 1.449€. 

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια