Δεν χρειάζεται επανάσταση, αλλά σωστή καθοδήγηση

Boullier: Καλή επικοινωνία και σωστή στρατηγική στην ηγεσία για επιστροφή στις επιτυχίες

Η McLaren θέλει να σταματήσει τον κατήφορο που έχει πάρει μετά το GP Αυστραλίας κι όπως δηλώνει ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, ο τρόπος είναι απλός. Ο Γάλλος θεωρεί πως το κλειδί για να επιστρέψουν στις επιτυχίες είναι η καλή επικοινωνία και η σωστή στρατηγική στην ηγεσία.

H MP4-29 υστερεί σημαντικά σε κάθετη δύναμη με τους Jenson Button και Kevin Magnussen να ταλαιπωρούνται για να πλησιάσουν τις τελευταίες θέσεις της 10άδας. Η ομάδα έχει κάνει κινήσεις ενδυνάμωσης του αεροδυναμικού τμήματος προσλαμβάνοντας τους Tony Salter από τη Sauber και Guillaume Cattelani από τη Lotus.Ένα σημαντικό πακέτο αναβάθμισης ετοιμάζεται για την Ισπανία το επόμενο σαββατοκύριακο αλλά πέρα από αυτό έχει ξεκινήσει κι αλλαγές στην οργάνωση της.

Η McLaren αποτελείται από εξαίσιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κερδίσει πολλούς αγώνες και έχουν παλέψει για πρωταθλήματα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βεβαιωθούμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα συνεργαστούν υπό μια ισχυρή ηγεσία και σωστή καθοδήγηση. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάκτηση των επιτυχιών του παρελθόντος. Πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο. Όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν συνεργαστεί και έχουν κερδίσει. Χρειάζεται να γίνει αποκατάσταση της ηγεσίας, τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στη διαχείριση. Μόλις γίνει αυτό με σωστή στρατηγική θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει σωστή επικοινωνία μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί στην υπόθεση ώστε να επιστρέψει η εταιρεία στις επιτυχίες. Τα ωφέλει αυτής της διαδικασία θα φανούν μέσα στη χρονιά αλλά κυρίως του χρόνου θα δούμε τι τελικά καταφέραμε.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικές σκέψεις για την πορεία της McLaren μέχρι στιγμής.

Σχόλια

Σχόλια