Ολοκληρώθηκε το 12ωρο δοκιμών της Pirelli

H Pirelli ολοκλήρωσε με επιτυχία το 12ωρο τεστ ελαστικών στο Abu Dhabi με τον Stoffel Vandoorne της McLaren-Honda να σημειώνει την ταχύτερη επίδοση

H Pirelli ολοκλήρωσε με επιτυχία το 12ωρο τεστ ελαστικών στο Abu Dhabi με τον Stoffel Vandoorne της McLaren-Honda να σημειώνει την ταχύτερη επίδοση. Η Pirelli δοκίμασε για πρώτη φορά την ultrasoft γόμα που ετοιμάζει για το 2016 αλλά και όλες τις υπόλοιπες γόμες της γκάμας οι οποίες έχουν δεχθεί αλλαγές για τη νέα χρονιά.

Τα ελαστικά της Pirelli δεν έφεραν τα χαρακτηριστικά χρώματα ώστε οι ομάδες να μη γνωρίζουν τι δοκιμάζουν. Ωστόσο οι οδηγοί μπορούσαν να καταλάβουν από την αίσθηση που τους έδιναν τα P Zero μέσα στην πίστα. Επίσης οι αλλαγές που γίνονταν στα μονοθέσια ορίζονταν από την Pirelli και οι ομάδες δεν είχαν το δικαίωμα καμίας επιλογής ή δοκιμής εξαρτημάτων. Οι δοκιμές αυτές ήταν αποκλειστικά για την ιταλική φίρμα η οποία χρειάζεται τα δεδομένα για την κατασκευή των ελαστικών του 2016.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένοι από τις δοκιμές και πως τώρα ετοιμάζονται για τις χειμερινές δοκιμές τον Φεβρουάριο του 2016.

Σχόλια

Σχόλια