Έρχονται ανακοινώσεις από τη Renault

H Renault ήδη εργάζεται στο Enstone και στο πλαίσιο του GP στο Abu Dhabi θα έχουμε την ανακοίνωση της επιστροφής της στην F1 ως ομάδα

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, η Renault έχει πιάσει δουλειά στο Enstone και προετοιμάζει την επιστροφή της στην F1 ως ομάδα εξαγοράζοντας τη Lotus. Σε νέες του δηλώσεις ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault, Cyril Abiteboul, είπε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα σχέδια της εταιρείας. Οι ανακοινώσεις αυτές αναμένονται στα τέλη του μήνα που διανύουμε και ή θα γίνουν στο πλαίσιο του Grand Prix στο Abu Dhabi ή μετά. Άφησε κι ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνουν πριν αλλά το πιθανότερο είναι να ακούσουμε τα καλά νέα στο Abu Dhabi.

Εκείνες τις ημέρες ίσως υπάρξει και τελική απόφαση για το θέμα της Red Bull το οποίο όπως φαίνεται θα είναι θετικό. Η λύση στο κομμάτι του κινητήρα φαίνεται πως θα είναι παροχή μονάδων χωρίς την αναφορά της μάρκας. Αυτή η ιδέα είναι του προέδρου της Renault, Carlos Ghosn, και αναμένεται να δώσει το τελικό ΟΚ καθώς ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, έκανε πίσω και είπε το «ναι» σε συνέχιση της συνεργασίας με τους Γάλλους.

Σχόλια

Σχόλια