Νέο άρωμα Vespa σε συνεργασία με την Coty Inc.

  Η Coty Inc. λανσάρει νέα σειρά αρωμάτων για το εμπορικό σήμα της μυθικής Vespa

  Δελτίο Τύπου

  Η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς Coty Inc. και ο Όμιλος Piaggio, ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής οχημάτων δύο τροχών, ανακοίνωσαν την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή νέας σειράς αρωμάτων με την επωνυμία Vespa. Αρχικά η νέα σειρά θα αποτελείται από δύο προϊόντα: Vespa for Her και Vespa for Him.

  Η Vespa, ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα της Ιταλίας, σύμβολο του στυλ, της τεχνολογίας, της δημιουργικότητας και της κομψότητας, δεν είναι απλά ένα σκούτερ, αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς του ιταλικού design σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχοντας πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια σκούτερ από την πρώτη της εμφάνιση το 1946, η επιτυχία της Vespa θεωρείται πρωτοφανής. Το λανσάρισμα της νέας σειράς αρωμάτων Vespa αναμένεται τον Μάιο του 2014 .

  Σχετικά με την Coty Inc.
  Η Coty Inc. είναι μία κορυφαία, παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρεία ομορφιάς, με καθαρά έσοδα για το οικονομικό έτος 2013 ύψους 4,6 δισ. δολαρίων. Ιδρύθηκε το 1904 στο Παρίσι, από τον François Coty και διαθέτει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει γνωστά αρώματα, καλλυντικά & προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 130 χώρες. Στην εταιρία ανήκουν δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως: Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloé και Marc Jacobs.

  Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με Coty Inc. μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.coty.com

  Σχόλια

  Σχόλια