Νέα αναβαθμισμένα Peugeot Tweet Evo

  Τα νέα αναβαθμισμένα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 είναι εδώ

  Δελτίο Τύπου

  Τα νέα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 ξεχωρίζουν ως μια πολύ οικονομική (κατανάλωση καυσίμου: 3,5L/100km), άνετη και ευέλικτη πρόταση για την αστική μετακίνηση.

  Για το 2014, η Peugeot Scooters επεφύλαξε στα Tweet Evo 125 και 150 μια νέα αισθητική και μηχανολογική αναβάθμιση. Όλο το εμπρόσθιο τμήμα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε ύφος που συμβαδίζει με τους νέους, πιο δυναμικούς αισθητικούς κώδικες της Peugeot Scooters. Η αλλαγή είναι διακριτή στο νέο εμπρόσθιο φανάρι, στη νέα μάσκα και τα φλας, το φτερό και τον πίνακα οργάνων. Το λογότυπο του Tweet ακολουθεί το πνεύμα της αλλαγής και εμφανίζεται πλέον με διαφορετική γραμματοσειρά, ανάγλυφο, με υψηλή ποιότητα και αισθητική. Η σέλα έχει επίσης αναβαθμιστεί ποιοτικά, φέροντας διπλές ραφές, και προσφέρεται σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το χρώμα του scooter. Στο μηχανικό τομέα, τα νέα Tweet Evo είναι εξοπλισμένα με νέες πίσω αναρτήσεις με ρύθμιση προφόρτισης 3 θέσεων, για ρυθμίσεις με ή χωρίς συνεπιβάτη.

  Με τον καλαίσθητο μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις πρακτικές και κατάλληλες για το αστικό περιβάλλον αναλογίες τους και τις πολύ οικονομικές τιμές απόκτησης και χρήσης, τα νέα Tweet Evo προσφέρουν ένα ελκυστικό, value for money πακέτο που ξεχωρίζει ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς.

  Το Tweet Evo είναι άμεσα διαθέσιμο στα 125 και 150cc, σε 3 χρωματισμούς:
  Λευκό – Μαύρο – Ανθρακί με μπορντό σέλα

  Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  Tweet Evo 125: 1.749€
  Tweet Evo 150: 1.849€

  Σχόλια

  Σχόλια