Ο Vandoorne τρίτος οδηγός της McLaren

Ο πρωταθλητής του GP2, Vandoorne, ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός στη McLaren-Honda το 2016

Ο πρωταθλητής του GP2, Stoffel Vandoorne, ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός των Jenson Button και Fernando Alonso στη McLaren-Honda το 2016. Ο νεαρός πήρε τη θέση του Kevin Magnussen για την επόμενη χρονιά και τώρα εξετάζει τις επιλογές του για μια κανονική θέση οδήγησης σε άλλο θεσμό.

Προφανώς και θέλω να αγωνιστώ του χρόνου αλλά ακόμα δεν ξέρω πού. Υπάρχουν κάποιες επιλογές τις οποίες εξετάζουμε. Όμως όπως και να έχει θα είμαι οδηγός δοκιμών και αναπληρωματικός στη McLaren.

Υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε να αγωνίζεται στη Super Formula, στην Ιαπωνία, όπου κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα λάβει μέρος στο Rookie Test της Suzuka. Ο νεαρός έχει δηλώσει σχετικά:

Είναι καλά μονοθέσια, σίγουρα. Είναι το ίδιο γρήγορα με του GP2, ίσως και λίγο πιο γρήγορα. Πιστεύω πως η Super Formula είναι πολύ γρήγορη. Δεν έχουν τόση ιπποδύναμη, αλλά η ταχύτητα στις στροφές είναι τρομερή. Είναι πιο γρήγορα από την F1 σήμερα. Η Super Formula είναι μια από τις πρώτες μου επιλογές. Αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι όντως αυτό που θα κάνω.

Σχόλια

Σχόλια