Μονόδρομος η Renault για τη Red Bull

Ο Niki Lauda δηλώνει πως η μοναδική επιλογή της Red Bull αν θέλει να συνεχίσει στην F1 είναι να παραμείνει με κινητήρες Renault για το 2016

Ο Niki Lauda δηλώνει πως η μοναδική επιλογή της Red Bull αν θέλει να συνεχίσει στην F1 είναι να παραμείνει με κινητήρες Renault για το 2016. Η λύση για ανεξάρτητο κατασκευαστή που προτείνουν FIA και Bernie Ecclestone, αν ισχύσει, θα είναι από το 2017 οπότε οι «ταύροι» πρέπει να βρουν λύση για την επόμενη χρονιά. Ο Αυστριακός μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Helmut Marko, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για τα σκληρά λόγια που έχει πει για τους γαλλικούς κινητήρες.

Του χρόνου δεν θα υπάρχει νέος κατασκευαστής στην F1, το τι θα κάνει η FIA στο μέλλον είναι άλλο θέμα. Όμως του χρόνου δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Έτσι λοιπόν αν εγώ ήμουν η Red Bull θα έμενα με τη Renault καθώς η Ferrari είπε όχι και η Mercedes δεν μπορεί να παρέχει κινητήρες διότι έχει 4 ομάδες. Αν ρωτήσετε τον Marko  θα σας πει ότι έκανε πολύ σκληρή κριτική στη Renault, σε εμένα έτσι είπε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν η Red Bull θέλει να συνεχίσει στην F1 τότε οι κινητήρες της Renault είναι μονόδρομος. Πρέπει να βρουν λύση στη σχέση τους με τη Renault.

Σχόλια

Σχόλια