Αγώνας δρόμου για τη Williams

Η Williams ψάχνει να βρει λύση για τα προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων πριν το Μεξικό

Η Williams θέλει να ξεχάσει το Grand Prix των ΗΠΑ καθώς σημείωσε αρνητικό ρεκόρ με την παρουσία της στο Austin. Πρόβλημα στους αποσβεστήρες του κιβωτίου ταχυτήτων έθεσε και τα δύο της μονοθέσια εκτός αγώνα. Αυτό είχε να συμβεί από τη Βραζιλία του 2012 και τώρα η ομάδα δουλεύει τέρμα γκάζι ώστε να βρει λύση για το Μεξικό. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο επόμενος αγώνας είναι το προσεχές 3ήμερο κι έχουν στη διάθεσή τους ελάχιστες ημέρες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής απόδοσης της Williams, Rob Smedley, έχουν καλή γνώση για το τι προκάλεσε το πρόβλημα αλλά δεν έχουν ακόμα την πλήρη εικόνα.

Έχουμε ήδη καταστρώσει σχέδια και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Μόλις κατανοήσουμε πλήρως το πρόβλημα και ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες τότε θα πραγματοποιήσουμε κάποιες δοκιμές νέων εξαρτημάτων ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα στον αγώνα.

Ο Smedley συνέχισε λέγοντας πως θα είναι έτοιμοι στο Μεξικό αλλά η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί μέχρι το Μεξικό, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κι αν χρειαστεί να δουλέψουμε 24 ώρες την ημέρα ώστε να ετοιμάσουμε και τα δύο μονοθέσια θα το κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι στο Μεξικό.

Σχόλια

Σχόλια