Έτοιμο για επιθεώρηση το Μεξικό

Ο Charlie Whiting βρίσκεται στο Μεξικό ώστε να δώσει το τελικό ΟΚ για το Grand Prix

Το Grand Prix στο Μεξικό πλησιάζει και σύμφωνα με τον επικεφαλής της διοργάνωσης, Federico Gonzalez, όλα είναι στη θέση τους για την τελική επιθεώρηση της FIA. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα λόγω κάποιων προβλημάτων με την τοποθέτηση της ασφάλτου αλλά πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Η ανακαίνιση της πίστας πήρε λιγότερο από έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί και πλέον όλα είναι έτοιμα ώστε ο τεχνικός έφορος της FIA, Charlie Whiting, να κάνει την τελική επιθεώρηση. Ο Βρετανός βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Μεξικό ώστε να δώσει το ΟΚ.

Το τελευταίο GP στο Μεξικό έγινε το 1992 και φέτος οι κερκίδες αναμένεται να γεμίσουν, 110.000 κόσμου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα την 1η Νοεμβρίου.

Η πίστα έχει μήκος 4,306χλμ. και η ευθεία εκκίνησης-τερματισμού έχει μήκος 1,3χλμ. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στα μονοθέσια να φτάσουν τα 330χλμ/ώρα. Η πίστα αποτελείται από 17 στροφές και το μεγάλο υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται θα δώσει νέες προκλήσεις στους μηχανικούς για τη λειτουργία των κινητήρων.

Απολαύστε την ενδιαφέρουσα χάραξη στο Μεξικό (video).

Σχόλια

Σχόλια