Το αποτέλεσμα που στέφει πρωταθλητή τον Hamilton

O Hamilton ετοιμάζεται για τον τρίτο τίτλο της καριέρας του στο GP του Austin

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με το Grand Prix στο Austin. Εκεί ο Lewis Hamilton θέλει να «κλειδώσει» μαθηματικά τον 3ο τίτλο της καριέρας του και να μπει σε αυτό το ξεχωριστό γκρουπ των οδηγών που κατέχουν 3 πρωταθλήματα.

Ο Hamilton λατρεύει το Circuit of the Americas και το έχει αποδείξει κατακτώντας 2 νίκες στα τρία χρόνια ιστορίας του GP. Την Κυριακή 25/10 ο Βρετανός θέλει τη νίκη ώστε να πανηγυρίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2015.

Με 66 βαθμούς προβάδισμα από τον 2ο στη βαθμολογία Sebastian Vettel, ο Hamilton θέλει νίκη και τον Nico Rosberg πίσω του να συμπληρώνει το 1-2 της Mercedes. Ακόμα κι αν ο Vettel τερματίσει 3ος, ο Hamilton κατακτά το πρωτάθλημα. Αυτό που χρειάζεται στο Austin είναι 9 βαθμούς περισσότερους από τον οδηγό της Ferrari, έτσι αν ο Hamilton πάει για τη νίκη ο Vettel χρειάζεται τη 2η θέση αν θέλει να μείνει ζωντανός.

Ο Hamilton από τη Ρωσία είχε δηλώσει:

Ο στόχος είναι η κατάκτηση του τρίτου τίτλου. Μέχρι να τα καταφέρω δεν υπάρχει άλλος στόχος. Υπάρχουν ακόμα πολλοί διαθέσιμοι βαθμοί αλλά στο Austin θα παλέψω πιο σκληρά από ποτέ.

Σχόλια

Σχόλια