Χωρίς τραυματισμούς ο Sainz και θέλει να αγωνιστεί

Οι εξετάσεις του Carlos Sainz Jr. ολοκληρώθηκαν κι ο Ισπανός δεν φέρει κανένα κάταγμα ή τραυματισμό

Οι εξετάσεις του Carlos Sainz Jr. ολοκληρώθηκαν κι ο Ισπανός δεν φέρει κανένα κάταγμα ή τραυματισμό. Το ατύχημά του στη στροφή 13 ήταν σφοδρό, καθώς η ταχύτητα του μονοθεσίου της Toro Rosso τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο ήταν σχεδόν 310χλμ/ώρα. Ο εσωτερικός τροχός χτύπησε στον τοίχο με αποτέλεσμα η ανάρτηση να σπάσει. Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο Sainz ήταν επιβάτης κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες. Το πρόβλημα ήταν πως χώθηκε κάτω από αυτές με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μεταλλική μπαριέρα που υπήρχε στο τέλος της σειράς.

Ευτυχώς όμως είναι μια χαρά και ήδη σκέφτεται τον αυριανό αγώνα, γράφοντας στο twitter:

Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ήδη σκέφτομαι πώς θα πείσω τους γιατρούς να με αφήσουν να τρέξω αύριο.

Η STR αναφέρει:

Ο Sainz δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν δείχνοντας πως δεν υπάρχει τραυματισμός. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας για προληπτικούς λόγους, αυτή είναι και η φυσιολογική διαδικασία υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Sainz θα παραμείνει στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας για προληπτικούς λόγους όπως αναφέρει η ομάδα κι αύριο θα γνωρίζουμε αν θα του επιτραπεί να αγωνιστεί ή όχι. Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί.

CQ89b0BWgAAtZlo

Σχόλια

Σχόλια