Χιούστον… we have a problem

  Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για εκείνον

  Όταν ένας πρωταθλητής με το σθένος του Jorge Lorenzo παραδέχεται ότι «υπάρχει πρόβλημα», τότε μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Ισπανός στο Κατάρ έπεσε και πήρε… μηδέν, στο Austin έκανε ένα αστείο λάθος και πήρε… 6 βαθμούς και πηγαίνει πλέον στην Αργεντινή μόλις στην 16η θέση της βαθμολογίας και 44 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

  Σε αυτό το επίπεδο, τέτοια λάθη είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν και αυτό το γνωρίζει καλά ο Lorenzo. Με αντιπάλους όπως ο δαιμονισμένος Marquez, ο σταθερός Pedrosa και ο ανεβασμένος Rossi δεν θα έχει εύκολο έργο και θα πρέπει να βρει την ψυχική δύναμη να ξεπεράσει γρήγορα αυτά που έχουν συμβεί. «Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να χωνέψω αυτό που συνέβη στο Austin αλλά προσπαθώ να κρατήσω μόνο τα θετικά πράγματα ακόμα παρότι έχουμε πρόβλημα», είπε ο αναβάτης της Yamaha.

  Υπάρχει όμως και κάτι θετικό που μπορεί να βγει από όλη αυτήν την κατάσταση. Ο Lorenzo έχει την ευκαιρία έπειτα από 4 χρόνια να βρεθεί στη θέση του αουτσάιντερ και όχι του φαβορί, μπορεί δηλαδή να εκμεταλλευτεί ψυχολογικά την κατάσταση, να είναι πιο ήρεμος και πιο χαλαρός και να προσεγγίζει τους αγώνες με λιγότερο άγχος από ότι συνήθως. Από αυτό και μόνο μπορεί να βγει κερδισμένος…

  Σχόλια

  Σχόλια