Δεν αλλάζει γνώμη για Red Bull η Mercedes

Ο Toto Wolff επανέλαβε πως δεν πρόκειται η Mercedes να προμηθεύσει κινητήρες τη Red Bull το 2016

Ο Toto Wolff επανέλαβε πως δεν πρόκειται η Mercedes να προμηθεύσει κινητήρες τη Red Bull το 2016. Στο πλαίσιο του GP Ρωσίας, οι Wolff και Lauda είχαν συνάντηση με τον Bernie Ecclestone. O Wolff όμως, αρνείται το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της F1 άσκησε πίεση στους Γερμανούς να δώσουν κινητήρες στην ομάδα του Milton Keynes.

Η Red Bull βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς η Ferrari δεν προτίθεται να δώσει κινητήρες, παρά μόνο στην Toro Rosso (σχετικό θέμα). Αυτή η εξέλιξη ίσως οδηγήσει την ομάδα του Dietrich Mateschitz στην έξοδο από την F1.

Ο Wolff δήλωσε για τη συνάντηση με τον Ecclestone.

Ήταν μια συζήτηση για γενικά θέματα. Ο Bernie δεν μας πιέζει. Ειλικρινά δεν σχολιάσαμε το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά έχουμε κάθε μέρα συζητήσεις και ήταν μάλιστα δημόσια, αλλά δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο.

Ο Wolff συνέχισε λέγοντας πως η Mercedes προσπάθησε να δει πoια ήταν η κατάσταση της Red Bull.

Πήραμε κάποιο χρόνο να αναλύσουμε την κατάσταση το καλοκαίρι. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε την κατάσταση στη Red Bull και περιμέναμε κάποια πληροφορία. Όταν είδαμε πως δεν υπήρχε πληροφόρηση, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε την τωρινή μας στρατηγική με τη Williams και τις υπόλοιπες ανεξάρτητες ομάδες και να μην κυνηγήσουμε τη Red Bull. Δεν  αλλάξαμε γνώμη. Έχουμε τρεις πελάτες και με εμάς τέσσερις ομάδες και αυτός είναι ο τομέας που θέλουμε να δουλέψουμε.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια