Αλλαγές στο εσωτερικό της Nissan

Η ιαπωνική εταιρία προχωράει σε σημαντικές αλλαγές καθώς η εξέλιξη του GTR-LM συνεχίζεται

Η Nissan ολοκλήρωσε ένα 2ήμερο τεστ την προηγούμενη εβδομάδα στο COTA με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά. Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος ο ρυθμός του GTR-LM βελτιώθηκε κατά 3 δευτερόλεπτα στον γύρο, όμως χωρίς τη χρήση του ERS. Αυτό υποδεικνύει πως υπάρχει ακόμα πολλή απόδοση που πρέπει να βρεθεί από τη Nissan, αλλά και πολλά προβλήματα να λυθούν επίσης.

Στα εσωτερικά, ο Michael Carcamo έχει αναλάβει την τεχνική διαχείριση της Nissan, καθώς είναι o νέος επικεφαλής της ομάδας. Ο Carcamo έχει αγωνιστικό παρελθόν καθώς διετέλεσε υπεύθυνος μηχανικών για τον Ilmor στο Indycar και στα Champcar. Πιο πρόσφατα υπήρξε επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της Nissan Βόρειας Αμερικής.

Πέρα από τον ρόλο του επικεφαλής της ομάδας, ο Carcamo θα αναλάβει και τον ρόλο του Τεχνικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον  Ben Bowlby.

Επιπλέον οι φήμες που υπήρχαν για παραίτηση του επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan, Darren Cox, διαψεύστηκαν καθώς ο Βρετανός ήταν παρών στον αγώνα του Blancpain Endurance Series στο Nurburgring, όπου είδε την ομάδα της Nissan GT Academy Team RJN να κατακτά τον τίτλο.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια