Καλή εμφάνιση Γεωργαντά στα Γιαννιτσά

  Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Αλέξης Γεωργαντάς επίσημος αναβάτης της Αγωνιστικής Ομάδας MX Motoaction Husqvarna

  Δελτίο Τύπου

  Ο Αλέξης Γεωργαντάς οδήγησε στο όριο την μοτοσυ-κλέτα του κερδίζοντας άξια την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία MX2.Η εξασφάλιση της θέσης ήταν αποτέλεσμα εντυπωσιακής οδήγησης με δύναμη και ταχύτητα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του στην απαιτητική πίστα των Γιαννιτσών πάνω στην Husqvarna του.
  Στο πρώτο σκέλος του αγώνα κάποια λάθη κράτησαν τον αναβάτη στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα ο Αλέξης οδήγησε ταχύτατα, δίχως λάθη και με στόχο την τριάδα. Αρχικά βρέθηκε στην δεύτερη θέση και στην συνέχεια για αρκετούς γύρους στην τρίτη τερματίζο-ντας τελικά τέταρτος μετά από δυνατή μάχη με τον Γιάννη Τουρατζίδη.
  Ο στόχος μας για τους επόμενους αγώνες είναι μια θέση στο βάθρο δήλωσε ο Αλέξης Γεωργαντάς: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την KTM SEE και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζουρνατζή για την πολύτιμη βοήθεια που μου δίνουν. Στον σημερινό αγώνα ξεκίνησα δυνατά αλλά κά-ποια λάθη στο πρώτο σκέλος με κράτησαν στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησα καλύτερα και κατάφερα να τερματίσω τέταρτος. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός και δεν επιτρέπονται λάθη και πτώσεις. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου που λειτούργησε άψογα καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στόχος μας τώρα είναι μια θέση στο βάθρο.”
  Ο Team Manager Νίκος Ζουρνατζής δήλωσε: “Σήμερα ο Αλέξης μας έδειξε το υψηλό επίπεδο οδήγησης και καθαρού ανταγωνισμού. Απόδειξη της δουλειάς του είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Οδηγώντας άψογα την μοτοσυ-κλέτα του, μας χάρισε χαμόγελα και ικανοποίηση. Η τέ-ταρτη θέση στην γενική κατάταξη είναι πολύ μεγάλη επι-τυχία. Θα είμαστε κοντά του στο μέλλον βοηθώντας τον στο μέγιστο όπου μπορούμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας, χορηγούς και συνεργάτες.”

  Σχόλια

  Σχόλια