Έξω ο Crutchlow

  Ο Cal Crutchlow δεν θα πάρει μέρος στο Grand Prix της Αργεντινής

  Ο Cal Crutchlow θα απουσιάσει από τον 3ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι από την πτώση στο Austin. Ο Βρετανός της Ducati προχώρησε σε επέμβαση στο χέρι στην Αμερική κατά την οποία αποκαλύφθηκε πως είχε και ένα μικρό σπάσιμο στο δάχτυλο που απαιτούσε την εισαγωγή βίδας στο σημείο.

  Η αποθεραπεία ήταν όσο το δυνατόν πιο έντονη για τον Crutchlow ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι έτοιμος στην Αργεντινή ωστόσο ο χρόνος δεν ήταν αρκετός και πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός δράσης το προσεχές τριήμερο. Τη θέση του Crutchlow στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα πάρει ο Michele Pirro.

  Ο Crutchlow τόνισε

  Έκανα ακτινογραφίες την Τρίτη στο Austin και αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και ένα σπάσιμο, με τον Dr Chao λοιπόν αποφασίσαμε να βάλουμε βίδα για να το σταθεροποιήσουμε. Δυστυχώς πονάω πολύ στο δεξί μου χέρι και δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ στην Αργεντινή.

  Η περίπτωση του Cal Crutchlow αρχίζει να θυμίζει λίγο Ben Spies με πολλές ατυχίες και τραυματισμούς. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε μια επανάληψη της πορείας του Τεξανού…

  Σχόλια

  Σχόλια