Η Renault προτίθεται να εξαγοράσει τη Lotus

Καλά νέα έρχονται από το μέτωπο Renault-Lotus με τους Γάλλους να είναι κοντά στη συμφωνία για εργοστασιακή ομάδα το 2016

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας 28/9 η Renault υπέγραψε μια επιστολή δηλώνοντας την πρόθεσή της για την εξαγορά της Lotus. Η Renault συζητά να εξαγοράσει το 65% της Lotus ώστε να μπει στην F1 ως κατασκευαστής από το 2016. Η Lotus σήμερα έχει το τελικό δικαστήριο για τα χρέη κι αυτή η επιστολή μάλλον θα λύσει τα προβλήματα και η ομάδα θα αποφύγει το καθεστώς διαχείρισης.

Η επιστολή αναφέρει:

Το Renault Group και η Gravity Motorsports S.a.r.l., θυγατρική της Genii Capital SA, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή της επιστολής που δηλώνει την πρόθεση για την πιθανή εξαγορά από τη Renault της πλειοψηφικής συμμετοχής της Lotus F1 Team Ltd. Η υπογραφή αυτής της επιστολής σηματοδοτεί το πρώτο βήμα της Renault για τη δημιουργία δικής της ομάδας στην F1 το 2016. Το Renault Group και η Gravity Motorsports S.a.r.l. θα εργαστούν από κοινού τις προσεχείς εβδομάδες ώστε να υπάρξει μια οριστική λύση, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις πληρούνται μεταξύ αυτών και άλλων ενδιαφερομένων μερών. 

Σχόλια

Σχόλια