Παραμένει στο WRC η Citroen

  Ο Yves Matton δηλώνει ότι θα είναι το 2015 στο WRC και μάλιστα με βελτιωμένο το DS3 WRC

  Ο Yves Matton μας καθησυχάζει λέγοντας πως η Citroen θα βρίσκεται στο WRC το 2015 και μάλιστα σκοπεύει να βελτιώσει το DS3 WRC. Οι Γάλλοι έχουν επικεντρωθεί στο WTCC και αυτό έχει τραβήξει πόρους από το πρόγραμμα των ράλι με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στην εξέλιξη. Όμως ο επικεφαλής της Citroen κάνει σαφές ότι θα επιστρέψουν καθώς πλέον το πρωτάθλημα του WTCC ξεκίνησε και το C-Elysee δεν έχει αντίπαλο. Οι πόροι της ομάδας έπιασαν τόπο. Τώρα θα κάνουμε υπομονή να δούμε τι μπορούν να κάνουν για να βελτιώσουν το DS3 WRC για του χρόνου.

  Έχουμε ένα πλάνο και ένα συμβόλαιο για 3 χρόνια, δηλαδή 2013, 2014 και 2015, οπότε δεν βλέπω κάποιον λόγο για να μην βρισκόμαστε εδώ του χρόνου. Είχαμε πει ότι αφού ξεκινήσει το πρόγραμμά μας στο WTCC μετά θα δουλέψουμε πάνω στο αυτοκίνητου του 2015 για το WRC. Η διαδικασία αυτή ξεκινά τώρα. Δεν μπορούμε να πούμε ποιες πτυχές του αυτοκινήτου θα βελτιώσουμε αλλά έχουμε ξεκινήσει ήδη και φτιάχνουμε τη λίστα, η οποία είναι μεγάλη. Για φέτος έχουμε θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα για την άσφαλτο αλλά όσον αφορά το χώμα δεν θα κάνουμε κάτι. Έχουμε επικεντρωθεί στο αυτοκίνητο του 2015.

  Η VW με το Polo R WRC πέρυσι και φέτος δεν έχει αντίπαλο αλλά ας ελπίσουμε ότι οι Γάλλοι θα επιστρέψουν δυνατά και θα δούμε σκληρές μάχες στις ειδικές.

  Σχόλια

  Σχόλια