Σπουδαία εμφάνιση Hulkenberg

Ο Γερμανός εκκίνησε από τη 13η θέση αλλά όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν 6ος κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την Force India

Ο Nico Hulkenberg κράτησε ψηλά τη σημαία της Force India στο Grand Prix Ιαπωνίας με μία φοβερή επίδοση. Ο Γερμανός εκκίνησε από τη 13η θέση αλλά όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν 6ος κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η ινδική ομάδα παλεύει με τη Lotus για την 5η θέση και μετά τη Suzuka άνοιξε τη διαφορά της στους 17 βαθμούς.

Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα σήμερα. Εκκινώντας από τη 13η θέση, η 6η θέση ήταν το μέγιστο. Έκανα πραγματικά πολύ καλή εκκίνηση προσπερνώντας αρκετά μονοθέσια. Στη συνέχεια έμεινα στην εσωτερική και ήταν σωστή απόφαση. Στη 2η στροφή ήμουν 8ος. Η ομάδα με έβαλε νωρίτερα στα pit ώστε να περάσω τις Lotus μέσω στρατηγικής και τα καταφέραμε. Έγινε σπουδαία δουλειά και αξίζουμε αυτούς τους 8 βαθμούς.

Δυστυχώς για τον Sergio Perez το GP δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά καθώς ένα κλατάρισμα από επαφή στην εκκίνηση του κατέστρεψε τον αγώνα. Ο Μεξικανός τερμάτισε εκτός βαθμών στη 12η θέση.

Σχόλια

Σχόλια