Αιχμές Alonso για αποχώρηση

Ο Ισπανός δήλωσε πως θέλει άλλο ένα πρωτάθλημα είτε αυτό πρόκειται να έρθει στην F1 είτε σε άλλο θεσμό

Σαν σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου του 2005, ο Fernando Alonso κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στην F1. Από τότε όμως έχουν περάσει 10 χρόνια κι ο Ισπανός νιώθει λες και είναι 20. Σε ηλικία 34 ετών ψάχνει διακαώς άλλο ένα πρωτάθλημα ώστε να ολοκληρώσει με το δεξί την καριέρα του στην F1. Μέχρι στιγμής όμως το project McLaren-Honda δεν του βγαίνει. Ο Alonso μιλώντας από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται δήλωσε πως θέλει άλλο ένα πρωτάθλημα πριν κρεμάσει το κράνος του. Αφήνοντας αιχμές για πιθανή αποχώρηση δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε αν το πρωτάθλημα ήταν σε άλλο θεσμό.

Ελπίζω να γίνω ξανά πρωταθλητής. Νιώθω πως έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός, λες και είναι 20 χρόνια πριν. Αυτή είναι η εντύπωσή μου. Νομίζω πως στη Ρωσία θα είναι το 250ο GP για εμένα αλλά κάποιοι λένε πως 10 χρόνια δεν είναι τίποτα. Ελπίζω να μπορέσω να πάρω πρωτάθλημα ξανά. Αν δεν καταφέρω στην F1 τότε κάπου αλλού, έχω μερικά χρόνια ακόμα στη διάθεσή μου.

Ο Alonso έχει δηλώσει ανοιχτά πως τον ενδιαφέρει το WEC και οι 24 ώρες του Le Mans, μάλιστα φέτος η McLaren του απαγόρευσε να αγωνιστεί ενώ εκείνος ήθελε.

Σχόλια

Σχόλια