Ο Button σκέφτεται σοβαρά το WEC

Ο Βρετανός δηλώνει πως δεν έχει παρθεί η απόφαση για το μέλλον του στην F1 αλλά θα του άρεσε το WEC

O Jenson Button χθες δήλωσε πως ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το αν θα παραμείνει στη McLaren ή όχι και πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε. Ο Βρετανός έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την F1 καθώς η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ άσχημη και δεν δείχνει πως μπορεί να βελτιωθεί σύντομα. Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους είπε πως τον ενδιαφέρει σοβαρά το WEC και θα του άρεσε πολύ να δοκιμάσει. Εξάλλου είναι κάτι που του το έχει προτείνει πολλές φορές ο Mark Webber.

Υπό κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσα να αγωνιστώ στο WEC στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες και μου αρέσει πολύ το κλίμα που υπάρχει μέσα στις ομάδες, είναι σοβαρή ομαδική προσπάθεια. Επίσης μια νίκη στον 24ωρο αγώνα είναι κάτι που κάθε οδηγός θα λάτρευε. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Ναι, μπορώ σίγουρα να με φανταστώ στο WEC στο μέλλον.

Επίσης δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει και Rallycross, καθώς είναι πολύ διασκεδαστικό. Ο πατέρας του, John, αγωνιζόταν τη δεκαετία του 70 και ήταν από τους πρωτοπόρους. Πρόσφατα ο Button πραγματοποίησε και δοκιμές.

Θα μου άρεσε να έχω μια ομάδα στο Rallycross. Αυτοί οι αγώνες ήταν οι αγαπημένοι του πατέρα μου και πριν μερικές εβδομάδες δοκίμασα να δω πώς είναι. Ναι κι αυτό είναι πιθανό για το μέλλον. Δεν ξέρω αν είμαι καλός σε αυτού του είδους την οδήγηση αλλά είναι διασκεδαστικό. Είναι κάτι που εξετάζω για το μέλλον.

Από την πλευρά της McLaren, o επικεφαλής λειτουργιών της ομάδας, Jonathan Neale, δήλωσε πως ελπίζουν ότι θα πείσουν τελικά τον Button να παραμείνει στην ομάδα και στην F1.

Γίνονται πολλές συζητήσεις με τον Jenson. Είναι φανταστικός άνθρωπος, ένας πρωταθλητής και σημαντικό μέλος της οικογένειας της McLaren-Honda. Έχουμε συμβόλαιο μαζί του και θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα. Όμως αν ο οδηγός δεν θέλει πρέπει να το σεβαστείς. Ελπίζω να έχουμε κάνει όσα χρειάζονται για να συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ μας και τελικά να παραμείνει μαζί μας. Αυτό είναι που θέλουμε, να μείνει μαζί μας. 

Σχόλια

Σχόλια