Στατικός γερανός στη Suzuka

Οι Ιάπωνες θέλοντας να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας μετά το ατύχημα του Bianchi πραγματοποίησαν μια σειρά από αλλαγές στη Suzuka

Η F1 επιστρέφει στην Ιαπωνία για το Grand Prix στη Suzuka και οι οργανωτές του αγώνα θέλοντας να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας, μετά το τραγικό ατύχημα του Jules Bianchi το 2014, έχουν τοποθετήσει έναν μεγάλο στατικό γερανό στη στροφή Dunlop, εκεί που είχε την έξοδο ο άτυχος Γάλλος. Το μονοθέσιο του Bianchi βγήκε εκτός πορείας λόγω υδρολίσθησης κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στον γερανό που εκείνη την ώρα απομάκρυνε εκτός πίστας τη Sauber του Adrian Sutil.

Άλλες αλλαγές που έχουν γίνει στη Suzuka από πέρυσι είναι για λόγους γρήγορης απορροής των νερών της βροχής. Οι στροφές που έχουν δεχθεί τις μεγαλύτερες αλλαγές -χωρίς να αλλάζει φυσικά η χάραξη- είναι η πρώτη, η είσοδος στα Esses, η στροφή Dunlop, η Spoon και η έξοδος της Casio Triangle.

Ο καιρός για το φετινό 3ήμερο αναμένεται άστατος με πιθανότητα βροχής την Παρασκευή. Η δράση ξεκινά στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 25/9 και μπορείτε να ακολουθήσετε τη δράση μέσα από το Live του Motornews.

Σχόλια

Σχόλια