Ο Loeb αποκλείει την επιστροφή του στο WRC

Ο Αλσατός αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα ράλι, ακόμα κι αν η Citroen αποχωρήσει από το WTCC

Μπορεί η Citroen να δηλώνει μέσω του επικεφαλής της, Yves Matton, πως θέλει τον Sebastien Loeb ξανά στο WRC αλλά ο Αλσατός έχει διαφορετική άποψη. Ο Loeb αγωνίζεται στο πρωτάθλημα WTCC με τη Citroen αλλά υπάρχουν αναφορές πως οι Γάλλοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον θεσμό το 2017. Εκείνη τη χρονιά θα εφαρμοστούν νέοι κανονισμοί στο WRC με δυνατότερα αυτοκίνητα και η γαλλική εταιρεία θέλει να επιστρέψει δυναμικά καθώς εκτός του ότι επιθυμεί να παλέψει με τη Volkswagen υπάρχει και η επιστροφή της Toyota.

Το αυτί του Loeb όμως δεν ιδρώνει κι ο πολυπρωταθλητής των ράλι δηλώνει πως το WRC δεν είναι στα πλάνα του, ακόμα κι αν η Citroen αποχωρήσει από το WTCC.

Μου αρέσει έτσι όπως είναι η ζωή μου αυτή τη στιγμή και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Citroen. Αν φύγει από το WTCC δεν με πειράζει καθώς μπορώ να συνεχίσω με ιδιωτική ομάδα.

Ο Loeb έχει τη δική του ομάδα στο WTCC (Sebastien Loeb Racing) αυτή τη στιγμή οπότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο για τον ίδιο να αγωνιστεί σε αυτήν όταν και αν η Citroen αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Η Citroen απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Αλσατό στο DS3 WRC στην Κορσική

Σχόλια

Σχόλια