Ο Schwantz στη σέλα της Suzuki MotoGP

  Ο θρύλος των Grand prix οδήγησε το πρωτότυπο της Suzuki στο Austin

  Η Suzuki βρίσκεται από τη Δευτέρα στην πίστα του Austin για ένα τριήμερο τεστ και ο Kevin Schwantz δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει την πρωτότυπη μοτοσικλέτα MotoGP. Ο Τεξανός θρύλος εντυπωσιάστηκε με την μοτοσικλέτα και ενθάρρυνε τους ανθρώπους της Suzuki να κατέβουν άμεσα στους αγώνες. Αυτό θα βοηθήσει το εργοστάσιο να εξελίξει καλύτερα τη μοτοσικλέτα μέσα από τον άμεσο ανταγωνισμό των αγώνων.

  Ο Schwantz πραγματοποίησε 11 γύρους με καλύτερο χρόνο το 2:12.75 και φανερά ενθουσιασμένος τόνισε.

  Ανέβηκα στη μοτοσικλέτα MotoGP έπειτα από την GSX-R1000 Superbike και αισθάνθηκα σαν να πήγαινα από GP500 σε GP250. Η μοτοσικλέτα MotoGP είναι πολύ μικρή και μαζεμένη! Η μοτοσικλέτα στρίβει, επιταχύνει, είναι γρήγορη. Τα κάνει όλα και τη διασκέδασα. Με αυτήν τη μοτοσικλέτα έχεις δύναμη και φρενάρισμα και η μοτοσικλέτα κάνει απλά τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι η Suzuki πρέπει να αγωνιστεί τώρα – το συντομότερο θα είναι και το καλύτερο. Μπορείς να δοκιμάσεις πολλά, αλλά μόνο όταν αγωνιστείς καταλαβαίνεις πραγματικά τι συμβαίνει. Πάντως, μετά την οδήγηση της MotoGP, εκτιμώ ακόμα περισσότερο την GSX-R.

  Ο Randy De Puniet συνεχίζει τη δουλειά πάνω στο νέο πλαίσιο το οποίο βοηθάει τη σταθερότητα στην είσοδο στη στροφή. Ο καλύτερος χρόνος του Γάλλου ήταν 2:06.41, κοντά δηλαδή στην Honda RC1000V Open, παρότι οι συνθήκες στην πίστα ήταν χειρότερες σε σχέση με το αγωνιστικό τριήμερο.

  Σχόλια

  Σχόλια