Με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο το βάθρο η Force India

Η Force India πάει στη Κίνα έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκπληκτική απόδοση στο Μπαχρέιν. Ο Sergio Perez ανέβηκε στο βάθρο και ο Nico Hulkenberg τερμάτισε στην 5η θέση. Μετά από 3 αγώνες η ινδική ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και ο Γερμανός στην 3η θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Σίγουρα κανείς δεν το περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά η VJM07 δείχνει να είναι ένα καλό μονοθέσιο και με τον κινητήρα της Mercedes κάτω από το κάλλυμα τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ο Huklenberg προσπαθεί να είναι πιο προσγειωμένος σε σχέση με το αφεντικό του καθώς γνωρίζει ότι Σαγκάη είναι μια δύσκολη πίστα. Παρόλα αυτά είναι αισιόδοξος ότι οι αναβαθμίσεις που έχουν θα τους βοηθήσουν.

Αν κατά τη διάρκεια του χειμώνα μου έλεγαν ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση, δεν θα το πίστευα. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σαν ομάδα έχουμε καταφέρει να πάρουμε τα μέγιστα από τους 3 πρώτους αγώνες. Έχουμε δείξει ότι έχουμε καλό πακέτο και ότι έχουμε θέληση για σκληρή δουλειά, ώστε να παλεύουμε στις πρώτες θέσεις. Δεν ξέρω πως θα είναι στη Κίνα, αλλά έχουμε αποδώσει πολύ καλά σε όλες τις πίστες, και όλες είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι θετικό κι ελπίζω το μονοθέσιο να είναι καλό και στη Κίνα. Μετά τις δοκιμές του Μπαχρέιν έχουμε ορισμένες αναβαθμίσεις οι οποίες ελπίζω να μας βοηθήσουν.

Ο Vijay Mallya είναι πιο αισιόδοξος θέλοντας να δει ξανά την ομάδα του στο βάθρο

Ο στόχος είναι το βάθρο αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός οπότε είναι δύσκολο να προβλέψεις. Ορισμένες πίστες μας ταιριάζουν καλύτερα σε σχέση με κάποιους άλλους θα ήθελα να μας δω να παλεύουμε στις μπροστά θέσεις.

Σχόλια

Σχόλια