Δεν πείθεται ο Stoner… ακόμα

  Ο Casey Stoner προτιμάει ακόμα το ψάρεμα σε σχέση με το MotoGP

  Ο Casey Stoner επισκέφτηκε το περασμένο τριήμερο την πίστα COTA στο Austin και παρακολούθησε τον αγώνα MotoGP στο γκαράζ της Honda. Συνάντησε ξανά τους μηχανικούς του και συνομίλησε με πολλούς φίλους και συνεργάτες με τους οποίους μοιράστηκε απόψεις και νέα από τον κόσμο στα paddock.

  Το πιο σημαντικό κομμάτι της επίσκεψης ήταν η επανένωση με την ομάδα μηχανικών του τους οποίους ο Αυστραλός θεωρεί οικογένεια. Μάλιστα δεν έκρυψε σε δηλώσεις του πως είναι το μοναδικό πράγμα που του λείπει πραγματικά από τον κόσμο του MotoGP, μαζί φυσικά με την αίσθηση της οδήγησης μιας μοτοσικλέτας τέτοιου επιπέδου.

  Παρόλα αυτά, τίποτα δεν του προκαλεί τόσο μεγάλη νοσταλγία ώστε να σκεφτεί να επιστρέψει στη δράση και να κοντραριστεί με τον Marc Marquez. «Είχα πολλά συναισθήματα και πράγματα που μου άρεσαν στο MotoGP, αλλά όχι αρκετά για να με κάνουν να επιστρέψω. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι οι μηχανικοί και η ομάδα μου. Οι άνθρωποι που με ακολούθησαν από την Ducati στη Honda είναι σαν οικογένεια για μένα», είπε ο δύο φορές πρωταθλητής.

  Θα ήταν εξαιρετικό να δούμε ξανά τον Stoner στη σέλα της Honda να τα βάζει με το παιδί-θαύμα Marc Marquez, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός.

  Σχόλια

  Σχόλια