Ο Kvyat απέδειξε ότι μπορεί

Ο Kvyat τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να δέχεται πίεση από τον Helmut Marko αλλά στο Μονακό απέδειξε ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα

Ο Daniil Kvyat τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να δέχεται πίεση από τον Helmut Marko ώστε να ανεβάσει ρυθμό και να βελτιώσει τα αποτελέσματά του. Ο Ρώσος έχει μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα στην RB11 και στον κινητήρα της Renault. Ωστόσο στο Grand Prix του Μονακό, εκεί που η απόδοση του κινητήρα δε μετράει και τόσο, κατάφερε να νικήσει τον team-mate του, Daniel Ricciardo, και να αποδείξει ότι αν η Red Bull λύσει τα προβλήματα μπορεί να πάει γρήγορα.

Είμαι χαρούμενος με τον αγώνα, αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμά μου στην F1. Είναι σπουδαίο που καταφέραμε να κάνουμε το 4-5 ως ομάδα. Είχα καλή εκκίνηση κι από εκείνο το σημείο και ύστερα κατάφερα να ελέγξω τον αγώνα μου. Στο τέλος ρισκάραμε με τον Daniel, ο οποίος μετά το SC με πέρασε ώστε να προσπαθήσει για το βάθρο καθώς ήταν με τα πολύ μαλακά ελαστικά. Όμως δεν κατάφερε να περάσει κανέναν και μου έδωσε τη θέση μου πίσω στον τελευταίο γύρο, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ελπίζω να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον καλό ρυθμό και στους επόμενους αγώνες.

Σχόλια

Σχόλια